Tyresö Hunddagis

Vill du lämna din hund på ett dagis där personalen är engagerad och kunnig så är du hjärtligt välkommen till oss på Tyresö Hunddagis. Vi erbjuder en trygg och säker miljö vare sig din hund är på hunddagis eller pensionat.

Ett hunddagis där din bästa vän är i trygga händer tills du kommer hem

Välkommen till Tyresö Hunddagis! Vi slog upp portarna första september 1998 och har fortfarande många nöjda kunder som följt med sedan start.

Hos oss är din hund välkommen när du arbetar, går i skolan eller ska resa iväg. Med både fast och mobilt hunddagis samt hundpensionat har vi alternativ för olika behov.

Vårt hunddagis ligger i Petterboda, Tyresö med goda förbindelser till centrum, men också till skog och strövområden. Hunddagiset är en stor, ljus och luftig lokal som är uppdelad i flera hundrum. I varje rum har hundarna tillgång till liggplatser, leksaker och vatten. Tack vare vår klimatanläggning är lokalen sval på sommaren och varm på vintern.

Hundarna är uppdelade i grupper utifrån storlek, temperament och social förmåga. För oss är det viktigt att de trivs och är trygga tillsammans. Därför är det viktigt att din hund fungerar med andra hundar och människor.

Givetvis är vi på Tyresö Hunddagis godkända av Miljö- och Hälsovårdsmyndigheterna och är en stolt medlem i SSHF (Sveriges Hunddagis Förening). Vi innehar även F-skattebevis.

Hunddagis Tyresö

Våra tjänster

Vi erbjuder både vanligt och mobilt hunddagis samt hundpensionat. Här på Tyresö Hunddagis värderar vi varje hunds välbefinnande och trivsel högt. Därför arbetar vi dedikerat för att skapa en trygg och stimulerande miljö där hundar kan utvecklas både fysiskt och mentalt.

Hunddagis Tyresö

Hunddagis

På vårt hunddagis får din hund en chans att socialisera i en säker och kärleksfull miljö. Dagarna varvas av promenader, lek, mys och vila. Vi tar emot hundar över 5 månader. Din hund ska vara vara liv- och veterinärvårdsförsäkrad samt vaccinerad mot valpsjuka, parvo, HCC samt gärna kennelhosta. Vi tar även emot löptikar, dock får de sitta i särskilt rum under löpet.

Hunddagis Tyresö

Mobilt Hunddagis

Vårt mobila hunddagis hämtar din hund direkt från sina hem. Hundarna får utevistelse, promenad och lek med hundkompisar. Vi är ute i alla väder, du som hundägare ska se till att din hund har kläder efter väder. Hundarna måste ha med sig halsband eller sele men vi står för kopplet.

En dag hos oss

Läs mer om hur en dag ser ut för dagishundarna i hunddagiset och vårt mobila hunddagis.

En dag på dagis

Vi anpassar hundens dag efter hundens behov och hur dagen ser ut.
Ändring av promenadtider kan förekomma, allt beror på hur många hundar vi har för dagen, om någon personal är sjuk eller borta samt ifall annan oplanerad händelse förekommer.

07:00 Dagis öppnar.
Kunder börjar lämna sina hundar och vi börja dela de i sina mysiga och anpassade boxar/rum.

07.00 – 09.00 Hundarna lämnas.
Senast 09.00 ska alla hundar ha kommit för att hinna med förmiddagens utevistelse, då vi redan ska vara redo for promenaden.

09.00 – 11.00 Första rastningen.
Hundarna ar ute i olika omgångar. I vissa fall kan vi vara ute hela förmiddagen och vara åter kl. 12.00.

12.00-14.00 Lunch och vilostund.
Lunch och utfodring av de som önskar detta. Vi byter vattenskålar och fyller på med rent vatten. Hundarna vilar och myser tillsammans med personalen.

14.00 – 16.00 Andra promenaden.
Vi går ut på andra promenaden för dagen, på samma sätt i olika omgångar men med mycket mer rörelse då vi promenerar till närmaste hundrastgård där de kan leka fritt.

16.00-18.00 Vovvarna hämtas.
Vi gör olika aktiviteter med hundarna eller myser lite extra fram tills att de blir hämtade. Personalen börjar även plocka och städa undan saker samt fixa till så att lokalen är ren och fin till nästa dag.

18.00 Dagis stänger.

En dag på vårt mobila hunddagis

Vi transporterar hundarna i vårt godkända fordon, en lätt lastbil som är helt försäkrad. Varje hund reser i en enskild bur med skönt underlag. Alla hundar har självklart tillgång till vatten.

Vi bjuder antingen heltid eller deltid.

7.30 – 10.00 Hundarna hämtas
Hundarna hämtas i sina hem. När alla hundar är hämtade åker vi ut till lämplig plats för en utevistelse och flockpromenad. Vi åker till olika ställen så att det blir variation och miljöträning för hundarna.

10.30 – 11.30 Utevistelse
Vi åker ut till en lämplig plats, t.ex. Naturreservat eller Hundrastgård där hundarna kan springa lösa med sina hund kompisar.

11.30 – 12.30. Lunch
Lunch och utfodring av de som önskar detta.

12.45 – 13.30 Flockpromenad
En härlig flockpromenad tillsammans.

13.30 – 16.00 Hundarna lämnas
Vi lämnar åter hundarna i sina hem, då de har fått en härlig stund med flocken och kan i lugn och ro vila tills husse och matte kommer hem.

Tyresö Hunddagis
0729-327817
Strömfallsvägen 13B, 135 49 Tyresö

En trygg plats för din hund

Tyresö Hunddagis erbjuder en trygg och kärleksfull miljö där din hund kan trivas och utvecklas. Vi tar hand om din fyrbenta vän på bästa sätt.